Brilleleje​

Gennem mange års udvikling og dialog med vores kunder har vi perfektioneret  og finpudset vores aftaler i henhold til brilleudlejning. Det her er, hvad vi sammen er kommet frem til.​​

​DINE FORDELE VED BRILLELEJE

​Man kan leje samtlige brillemodeller i vores forretning – alle mærker inkluderet. Ligegyldigt hvor mange modeller, man vælger at leje, vil den månedlige ydelse forblive det samme, som ved leje af en enkelt brille. På den måde kan man altid have den helt rigtige brille i sin brillegarderobe.

Din månedlige betaling sker igennem PBS, hvilket er nemt og uden ekstra omkostninger for dig. Ved enhver ny lejeaftale betaler man et beskedent engangsbeløb.

Som en garanti til vores kunder er der en forsikringsordning inkluderet i vores lejeaftale. Det betyder, at du er dækket ind ved skader og reparationer ud over garantien.

​Ved at leje hos os bliver alle stel monteret med glas i højeste kvalitet, hvad enten det er antireflek-behandlede letvægtsglas eller solglas. Alle vores solbriller er også mulige at leje.

​KOM PÅ BESØG OG SE HVAD VI KAN TILBYDE

​Hos Optica Thordsen skal alle have mulighed for at leje en brille til fornuftige priser. Vores lejeløsninger er en nem og enkel måde at få fingre i markedets bedste kvalitet og design. 

Kom gerne ned i forretningen og se vores udvalg eller kig videre her på hjemmesiden.

KONTAKT OS OM LEJE AF BRILLER

Du kan altid kontakte os på 74 43 44 11, og høre mere om de mange fordele ved vores lejeløsninger.​

DET KOSTER DET AT LEJE

ENKELTSTYRKE

PR. MÅNED 135,-

​uanset hvor mange modeller du lejer.

Startpris pr. brille f. eks 400,- kr.

FLERSTYRKE

PR. MÅNED 235,-

​uanset hvor mange modeller du lejer.

Startpris pr. brille f. eks 900,- kr.​

Det er ikke uden grund at mange af vores kunder vælger

”verdens bedste brilleleje”​.​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook​ og 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Google

Kontakt​

Telefon: 74 43 44 11

E-mail: optica@email.dk​

CVR: 10903041​

Åbningstider​

Man. - tor​.​ 9.30 - 17.30​​

​Fre. ​9.30 - 18.00

​Lør. ​10.00 - 13.00

Følg os

​Følg os på facebook og instagram

fb  instagram