Lej alle de briller du vil, for én fast månedlig pris - uanset antal ​​

Følg os på Instagram:

Følg os på Facebook:

facebook logo

Nyheder​​

​“Med et helt unikt design har ic!Berlin ramt både et moderne look og en banebrydende fremstillingsmetode. ic!Berlins personlige udtryk ses også på deres website, hvor man kan prøve deres briller på forskellige ansigter." Klik her...

​Brillerne kan naturligvis også prøves hos din lokale optiker i Sønderborg - Optica Thordsen.​

Åbningstider​

Man. - tor​.​

9.30 - 17.30​​

​Fre.

​9.30 - 18.00

​Lør.

​10.00 - 13.00

​OPTIKER MED Brilleleje som EN MÅLRETTET VISION

​​Gennem vores mange år i branchen er vi efterhånden blevet Sønderborgs mest erfarne og førende optiker og forhandler af kontaktlinser og briller. Igennem en gensidig og løbende dialog med vores kunder har vi perfektioneret vores sortiment og ydelser til at opfylde deres behov til en optiker.

I Optica Thordsen vil vi gerne kunne tilbyde vores briller, kontaktlinser og service til alle i omegnen af Sønderborg, Tønder og Aabenraa. Derfor kan vores kunder få suppleret vores sortiment med fordelagtige leje- og abonnementsordninger på både briller og kontaktlinser hos vores optiker. Det har øget vores kundekreds ikke blot i lokalområdet, men også på Fyn og Sjælland.

ERFAREN OG KUNDEORIENTERET OPTIKER​

​​Siden 1982 har vores optiker i hjertet af Sønderborg tilstræbt at tilbyde briller og kontaktlinser i markedets højeste kvalitet, og til de mest fornuftige priser. Vores forretning blev etableret af optiker Steen Thordsen, hvis navn vi stadig pryder vores butiksfacade.

Steen ville fuldføre en vision om at forene kvalitet og service til områdets bedste optiker. Denne vision lever stadig i butikslokalerne på Perlegade.​

​EN OPTIKER MED TID TIL DIG

Til trods for denne rivende udvikling, lader vi os ikke rive væk fra optiker Steen Thordsens vision. Hos vores optiker tager os stadig god tid til hver enkelt kunde, så vi, ved at lytte til dine behov, kan finde den mest optimale løsning. Grundighed og nærvær, når vi servicerer kunder, er en kerneværdi i vores optiker. Det er en lang proces at fuldføre visionen i Perlegade. Men ved hver tilfreds kunde er vi et skridt tættere på. 

SÅ KOM ENDELIG FORBI FORRETNINGEN, OG FÅ EN SNAK MED DIN OPTIKER​

​Du er også altid velkommen til at kontakte os med enhver forespørgsel.

Ring gerne til din lokale optiker på tlf.: 74 43 44 11

​Få rentefri kredit i vores butik

​Optica Thordsen

CVR: 10903041

Perlegade 49, 6400 Sønderborg​

Telefon: 74 43 44 11

Email: optica@email.dk