Lej alle de briller du vil, for én fast månedlig pris - uanset antal ​​

Følg os på Instagram:

Følg os på Facebook:

facebook logo

​BRILLER MED DESIGN OG KVALITET

​​​I hjertet af Sønderborg ligger vores traditionsrige forretning, som siden 1982 har serviceret vores loyale kunder med briller i omegnen af Sønderborg, Tønder og Aabenraa. Forretningen blev i sin tid stiftet af optiker Steen Thordsen, hvis værdier stadig lever videre i dag.

I dag som dengang handler det om at tilbyde briller i høj kvalitet og til fornuftige priser. Det gør vi igennem en gensidig dialog med vores kunder og et højt serviceniveau.

VI HAR BRILLER DER FØLGER MED TIDEN

I vores forretning opdaterer vi løbende vores udvalg, og søger altid at være på forkant med moden. Her på hjemmesiden kan du læse om vores nyeste mærker. Vi vil gerne give alle mulighed for at købe eller leje briller hos os. Derfor tilbyder vi blandt andet rentefri kredit og fordelagtige lejeordninger til både voksne og børn.

​​Vores specielle lejeordninger til briller har været mange år undervejs og er blevet en succes blandt vores kunder i Sønderborg, Tønder og Aabenraa. Desuden har vi oplevet mange nye kunder fra andre egne Jylland, Fyn og selv Sjælland. Det er vi naturligvis rigtig glade for.

DE RIGTIGE BRILLER TIL DIG

I Optica Thordsen ved vi, at de rigtige briller findes til dig. Men det kan somme tider være svært at vænne sig til en ny model, hvorfor vi udbyder en særlig tilvænningsgaranti uden ekstra omkostninger. På den måde sikrer vi i sidste ende, at vores kunder får de helt rigtige briller.

Så kig dig omkring på hjemmesiden, kom og besøg os i forretningen eller ring til os på 74 43 44 11 med enhver forespørgsel. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde de rigtige briller.

​Få rentefri kredit i vores butik

​Optica Thordsen

CVR: 10903041

Perlegade 49, 6400 Sønderborg​

Telefon: 74 43 44 11

Email: optica@email.dk