BRILLER MED DESIGN OG KVALITET

​​​I hjertet af Sønderborg ligger vores traditionsrige forretning, som siden 1982 har serviceret vores loyale kunder med briller og kontaktlinser til folk i både omegnen af Sønderborg og Aabenraa, samt resten af Danmark. Forretningen blev i sin tid stiftet af Steen Thordsen og Stella Thordsen, hvis værdier stadig lever videre i dag.

I dag som dengang handler det om at tilbyde briller i høj kvalitet og til fornuftige priser. Det gør vi igennem en gensidig dialog med vores kunder og et højt serviceniveau.

VI HAR BRILLER DER FØLGER MED TIDEN

I vores forretning opdaterer vi løbende vores udvalg af briller, og søger altid at være på forkant med moden.

Vi vil gerne give alle mulighed for at købe eller leje briller hos os. Derfor tilbyder vi blandt andet rentefri kredit og fordelagtige lejeordninger til både børn og voksne.​

Vores unikke lejeordning har været mange år undervejs og er blevet en massiv succes blandt vores kunder i Sønderborg og Aabenraa omegn, samt resten af landet.

​Vi har oplevet en stor tilgang af nye kunder fra alle egne af Jylland, Fyn og Sjælland. Det er vi naturligvis rigtig stolte af.

DE RIGTIGE BRILLER TIL DIG

I Optica Thordsen ved vi, at de rigtige briller findes til dig. Men det kan somme tider være svært at vænne sig til en ny model, hvorfor vi udbyder en særlig tilvænningsgaranti uden ekstra omkostninger. På den måde sikrer vi i sidste ende, at vores kunder får de helt rigtige briller.

Så kig dig omkring på hjemmesiden, kom og besøg os i forretningen eller ring til os på 74 43 44 11 med enhver forespørgsel. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde de rigtige briller.​​​​

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook​ og 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Google

Kontakt​

Telefon: 74 43 44 11

E-mail: optica@email.dk​

CVR: 10903041​

Åbningstider​

Man. - tor​.​ 9.30 - 17.30​​

​Fre. ​9.30 - 18.00

​Lør. ​10.00 - 13.00

Følg os

​Følg os på facebook og instagram

fb  instagram