Solbriller med styrke giver klart syn og solbekyttelse på én gang

Overvejer du solbriller med styrke? Hos Optica Thordsen forhandler vi alle slags solbriller med styrke, almindelige solbriller uden styrke.

​Vi tilbyder både salg og leje af solbriller. Vi har mange års erfaring som optiker, og vores kunder kommer ikke kun fra Sønderborg, Als og Aabenraa, men også fra resten af Danmark.

Gratis synstest ved køb af solbriller med styrke

Du finder et bredt udvalg med mange brands og prisklasser i vores brillebutik, og du får naturligvis en synsprøve, hvis du vælger solbriller med styrke. Vi har et stort udvalg af solbriller til både damer og herrer.

Vi kan i det hele taget opfylde alle behov inden for solbriller med eller uden styrke. Samtidig tilbyder vi rådgivning og vejledning. Solbrillerne kan for eksempel kombineres med almindelige briller i en leje- og abonnementsordning.

Vi bestræber os på at forene kvalitet og service. Samtidig er grundighed og nærvær kerneværdier hos os.

Kom forbi for at se vores store udvalg af solbriller

Du er velkommen til at bestille tid til en synsprøve, men du kan også bare kigge forbi for at se vores udvalg af for eksempel solbriller med styrke. 

Du kan ringe til os på telefon 74 43 44 11 eller skrive til e-mail optica@email.dk.

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook​ og 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Google

Kontakt​

Telefon: 74 43 44 11

E-mail: optica@email.dk​

CVR: 10903041​

Åbningstider​

Man. - tor​.​ 9.30 - 17.30​​

​Fre. ​9.30 - 18.00

​Lør. ​10.00 - 13.00

Følg os

​Følg os på facebook og instagram

fb  instagram