Synsprøve udføres af certificeret optiker

Et godt syn udgør en stor del af vores livskvalitet. Derfor er det vigtigt at få tjekket synet mindst en gang om året. Har du mistanke om du har brug for kontaktlinser eller briller? Hos Optica Thordsen tilbyder vi gratis synstest.

​Vores synstest udføres af certificerede og autoriserede optikere, og vores kunder kommer både fra Sønderborg, Als, Aabenraa og resten af Danmark.

Kvalitet og service præger vores brillebutik

Vores målsætning er at tilbyde briller og kontaktlinser i højeste kvalitet til markedets  fornuftigste priser.  I vores brillebutik kan du få afdækket og opfyldt dine behov inden for blandt andet kontaktlinser, briller og solbriller med videre. 

Vi tilbyder både grundig rådgivning og vejledning i forbindelse med en synsprøve, så vi er sikker på, at du får de helt rigtige briller eller linser med hjem.

​​

Kom ned i forretningen og få synsprøve

Vi tilbyder dig den korrekte synsprøve og rådgivning, når du skal have kontaktlinser eller briller, herunder solbriller med styrke. Mange af vores kunder vælger vores fordelagtige leje- og abonnementsordning.

Kontakt os for at bestille tid til synsprøve

Du er velkommen til at kontakte os for at bestille tid til en synsprøve hos en af vores optikere. 

Du kan ringe til os på telefon 74 43 44 11 for at aftale en dag og et tidspunkt. Eller du kan skrive til e-mail optica@email.dk.

Vurderet 4,9 / 5 stjerner på baggrund af 3 anmeldelser på Facebook​ og 5 / 5 stjerner på baggrund af 7 anmeldelser på Google

Kontakt​

Telefon: 74 43 44 11

E-mail: optica@email.dk​

CVR: 10903041​

Åbningstider​

Man. - tor​.​ 9.30 - 17.30​​

​Fre. ​9.30 - 18.00

​Lør. ​10.00 - 13.00

Følg os

​Følg os på facebook og instagram

fb  instagram